Stackars hund!!!

Då var han klar och hämtad!!
Nu är han inte mycket till världen min älskade bebis hund <3


Veterinär nästa!!

Jaha uppe med tuppen i morse för att åka med far min till jobbet. Nemo är med i bilen och vi har nu ringt veterinären.
Nemos ens klo har blivit helt tilltryckt och står åt helt fel håll. Enligt veterinären så finns inget alternativ till att operera bort klon. Så tiden är bokad och snart bär det av för min lilla spillivink!!
Får se hur detta kommer att gå med en hypersktiv hund.
Vi e halta och vinna båda två ;) då min lilltå e helt blå med..
Usch och fy återkommer med söta bilder på antagligen en sjuk liten ynkling till hund.


Vilken måndag som helst!

Måndag och ny vecka! Vi börjar närma oss våren/sommaren med storm. Och det var verkligen rätta ordspråket för just storm är vad det har varit idag. Usch usch vill ha sol och värme nu iaf gärna imon då det är Valborg!

Dagen har varit lugn. Sovit ut och sen dragit i lilltån i en stol så den är svullen och blå. Aj aj aj!!!! Kollat på bokningen till magaluf. Imon tror jag att vi har löst allt jag och johanna.

Har även varit i stallet i vanlig ordning. Ridit smulan och även hjälpt Emelie med sin nelly. Super kul att det går framåt :) hon e så söt den där lilla ponnyhästen! Kul kul!

Ikväll blir det ingenting mer än sängen och vila. Förkyld och sliten efter helgen.

Tjingeling/ Granathen


Bakis häng med hästar!

Gårdagen gick mer utför än väntat. Tyvärr åkte Lollo hem vid 11 tiden tror jag det var sjukt tråkigt för hade sett fram emot en ute kväll med pinglan. Det får göras om helt enkelt.
Ist tog jag vid stall gänget. Janni Martina och Camilla. Det blev mer och mer alkohol som avslutades med massa seriösa vänskaps prat och lite leda hem folk osv. Haha redigt kul iaf!

Bakis häng idag. Kollat på Gbg horse show på tv hela förmiddagen innan jag tog mig i kragen och åkte ut till stallet.
Där väntade tre söta hästar på mig. Smulan travades lite och hon känns bättre men det är fortfarande något fel. Det både syns och känns fortfarande :/ tråkigt tråkigt.
Då fick Sören och nelly fylla ut ridglädjen då det stod hoppning på schemat för dom två :)
Sören som är en söt liten och lite äldre travare tände till och bara älskade det. Super kul tyckte han och hoppade på som en liten kanon. Sen dags för nelly. Hon skötte sig med toppen. Och Gud vad jag tycker om den lilla tösen till ponnyhäst :) haha!
Trots att det aldrig är några höjder eller allvarligare hoppning med dom två så tycker jag verkligen det är super kul. Det är oxå väldigt lärorikt. Blir lite som att rida unghäst då dom inte är så rutinerade i hoppning. Super skojigt!! :)
Tillbringat kvällen hos en vän där det blev top Gun (älskar filmen, tom Cruise) haha kebab och godis!!! Perfekt bakis söndag!! Dags att sova. Imon ska det bokas biljetter till magaluf :D

Tjingeling/ Granathen


Duktig och trött!

Igår gjorde jag verkligen en massa saker. Haha städade hela huset va det nu innebar dammsuga torka golv plocka i ordning osv. Var och handlade på olika affärer. Och var hos smulan. Träffade Martina och pratade skit med henne sen hämta matilda mitt i natten. Sådär lagom trött och kvällen blev sen då allt möjligt hände som vi satt och snackade om totalt hela natten. Hemma efter det och va då trött som tusan. Däckade direkt i sängen.
Nemo som har någon form av störning. Så sjukt hyper drog rakt igenom ett får nät igår. Han har antagligen brutit nageln eller liknande. Synd om han.
Idag sov jag ut länge. Men har ändå varit duktig och hunnit med massor!
Mockat hela smulans hage och ridit henne. Hon kändes lite bättre idag men kan bero på att hon vilade igår. Aja sånt som märks på återbesöket!

Ikväll väntas fest och party. Lugnt men ska ändå bli toppen kul. Lollo kommer till mig om en stund och då gör vi det vi gör bäst. Går all in!!! :D

Tjingeling/ Granathen


Fredag med rätt känsla!!!

Jaha idag vart man uppe med tuppen. Kan själv erkänna att det tog emot att gå upp när mamma började väcka mig sådan halv kvart i 7. Men vid 7 var jag uppe. Kan inte säga annat att när jag väl kommit upp så är det rätt skönt. Hela dagen framför sig.

Det är fredag och magkänslan säger att det blir en sjukt bra dag trots att vädret är halv tråkigt!
Kört mamma till jobbet imorse för att kunna ha bilen och uträtta massa nyttigheter :)
Blir en sväng till lite affärer och ska försöker städa av huset lite för mammas skull. Tänkte ta mig en promenad oxå om fötterna vill som jag vill utan 75000 blåsor efter:/ blivit lite dåligt med det sen jag fick värsta skoskavet så har jag inte känt för att ha några skor på mig alls :P

Hästen var ofräsch igår med :( tråkigt så på måndag får mamma ringa kliniken igen. Hon får hållas igång under helgen trots att mitt samvete säger nej!! Usch och fy!!

Dags att duscha sen ska här uträttas ärenden :)

Tjingeling/ Granathen


Suckar över livet som hästägare!!!

Kan inte mer än att bli trött på dessa hästars skador hela tiden. Hästen är ju behandlad för andra gången och ska sättas igång lite smått.. Hon har nu blivit ledd 7 dagar och skulle sitta på henne igår. Trava lite och skritta. Sätter mig upp och hon på förra återbesöket såg mycket bättre ut tänkte att nu är vi påväg tillbaka. Men icke. Igår när jag började trava kände jag verkligen att hästen var inte fräsch!!! :( pust och stön!!! Ber mamma kolla lite och jo tack hästen har en rörelsestörning i det ny behandlade bakbenet!!! Blir snart tokig på denna häst...
Får trava några dagar nu och se. Hon kan ju faktiskt vara sjukt stel bara. Hoppas hoppas annars får vi åka med henne igen innan nästa återbesök som e om två veckor..
Dags att laga lite mat och sen ge sig ut. Igår var jag även hos min vän och kollade på en bra film. Mysigt. Men idag känner jag mig inte redigt pigg så tror jag stannar hemma!

Tjingeling/ Granathen


Strul!!!

Har inte kunnat blogga på ett tag då min mobil har varit lite knasig och levt sitt egna liv.
Inte kunnat öppna blogg sidan alls. Så får skylla på det för dålig uppdatering.

Dock har det inte hänt för mycket sen sist. Min fredag slutade bättre än väntat och det blev att åka bil på kvällen. Gamla minnen revs upp och hade en toppen kväll. Efterfest och kom hem glad och allmänt full.
Lördagen spenderades med Martina. Solig och helt underbar dag. Kvällen blev 20 års fest och lite utgång. Nykter men hade trevligt ändå. Jobb hela söndagen och efter det blev det sen promenad med en vän :) trevligt trevligt. Det ledde till att mina senaste två kvällar har jag spenderat tillsammans med vännen och glott film till tidig morgon/ sen natt. Haha!!!
Ridit nelly och Sören både i måndags och igår. Gått super bra och skönt att vara tillbaka i sadeln. Idag ska jag sitta på min stjärna och trava henne för första gången på månader. Får se om jag överlever. Dessutom ute på banan :O haha!!!
Dags att dricka upp kaffet och ge sig av :)
Tjngeling/ Granathen

Ps min mobil blev dödad i söndags. Då Jenny lyckades knuffa ner den utan mening. Haha snyft. Men ny mobil väntas. :D


Tokig!!!

Tror jag håller på att bli lite smått galen. Festade inte en endaste gång i Danmark. Och när jag kommer hem så jobbar jag varje gång mina vänner vill festa och när jag inte jobbar så orkar dom inte för då e det nått annat som stör.... Verkar ju inte hända någonting ikväll och jag blir nog tokig snart på dethär!!! Imon ska det vara 20 års fest. Jätte kul. Men kan verken dricka eller vara ute sent då jag jobbar på söndag!!! Nehe om man skulle ta och fylla 60 år imon så man slipper fundera!!!! Bajs i helvetet va jag e partysugen!!!!


Hockey, ont och mycket annat!!!

Ska börja med att gratulera Skellefteå som kammade hem sm guldet i ishockey igår kväll. Starkt jobbat med 4 raka vinster i finalen mot Luleå. Inte så värst hård resa hade dom genom serien och kan inte mer än säga att dom var guld värda. Starkt mycket starkt! Ser bilder på tv med fans osv. Minns och glädjas med fansen precis som jag gjorde med hv!!

Idag fyller min far år och det firas med tidig frukost. Segt när jag somnade runt halv 3. Men nu är jag igång och kör mamma till jobbet :)
P-staven har funkat toppen och blåmärket började släppa mer och mer under gårdagen. Dock så lyckades jag att kläms till den lite nu på morgonen klumpig som jag är så nu verket det konstant :( usch usch!!!!!

Idag blir det att kika på tävlingarna på persö. Lite motion och kanske en härlig fylla!!!
Tjingeling/ Granathen


Smulan och ingen träning!!!

Gårdagen kretsade enbart runt smulan! Började morgonen med att gör mig iordning och packa och fixa. Mamma kom hem vid lunch. Då var det bara att sticka till affären och handla lite mat. Vidare ut till stallet för att ta in hästen så hon fick äta och även jag och mamma. Lasta på hästen. Sedan köra till vaggeryd med damen. Blåsigt som tusan så mor min vart lite nervös. Men Becca körde lugnt och försiktigt. Hästen vart mycket bättre. Bara lite hälta kvar i det ena bakbenet. Återbesök om tre veckor igen. Ingen träning denna dag. Kom hem ca 9-10 på kvällen.
Idag har det stått massage på schemat. Vaknade med världens huvudvärk. Bara upp och duscha och ge sig iväg.. Alltid lina skönt med massage. Stannade till vid min skola på vägen hem. Trevligt att hälsa på och alla var lika glada som vanligt. Precis som att när jag klev in innanför dörren spolade jag tillbaka ett år och var barn igen :)))
Gått med smulan en sväng men ingen mer träning än så... Dags att ta tag i livet igen imon!! Upp och gratta pappa på morgonen sen en morgon promenad tycker jag låter som en bra idé :))) trött på människor som tror sig vara ens vänner men så fort något händer så existerar man inte längre. Det vi hade det vi gjorde blåste bort lika fort som vinden!! Tråkigt!


Dags att sova. Tjingeling/ Granathen


Nervööööös!!!

Okej Rebecca Granath är nervös och Sanna har stimmat upp mig till tusen nu.....
Varit på Apoteket och hämtat ut min P stav som ska sättas in om ca 2 timmar. Bedövnings plåstret är på. Men Sanna drog igång om att nålen är gigantisk osv.. Tog upp förpackningen och fyfan den är gigantisk. Så sjukt stor... Faaan faaan va har jag gett mig in på :S
Typ som att ska man knulla säkert ska du fan få lida först...
Omg!!
Aja hoppas hon nu kan lugna mig över en fika på Princess efter hennes tandläkar besök osv.. Herregud det stimmigaste inlägget på redigt länge.
Haha önska mig lycka till!!

Tjingeling// Granath.


Back on track!

Då vart man igång igen. Och det känns helt underbar :)
65 minuters promenad med den galna vovven.
Snart ut och skritta min älskling och sen hem för en liten löprunda.
Det kändes i kroppen imorse att jag igår natt bara hade sovit 3-4 timmar. Festat och jobbat på det. Klockan ringde vid 9 i morse första gången. Vaknade inte ens. Sen igen vid halv 11. Vaknade till men död. Så tog mig sovmorgon till klockan 1. Haha den gamla Rebecca börjar komma tillbaka. Inte bra inte bra! Hoppas min träning löser dessa sömnproblem snarast...
Nu lite mat och sen ut till flickan som gör mitt liv. Cappuccino <3

Tjingeling/ Granathen


Söndag!!!!

Då har denna helgen också kommit till sitt slut.
Haft en sådär lagom upponer vecka.
Började bra med träning och goda besked på alla dess fronter..
Blir en tripp till magaluf i sommar för lite jobb osv. Sen kom vi till torsdagen. Då min kropp sa emot träning och tvär vände humöret för livet några timmar.
Tappade allt låg och spydde och hade mig....
Kom igen under fredagen. Sen körde vi på jobb lördag utgång kvällen upp tidigt jobb idag och nu ligger jag här i min säng. Har varit helt död hela dagen men vägrat ögonen att sova. Brukar annars bli så att man inte somnar på natten. Men nu ligger jag här. Lite smått klarvaken i huvudet men död i kroppen..

Var av jobb och knasigt mående så vart min sista del av veckan sjukt onyttig. Så imon är det måndag, ny vecka dags att börja om :)
Tagga tagga!!!

Tjingeling/ Granathen


Vååår!!!

Kollade just vädret och såg att det ser ut som våren kommer i slutet av veckan :)
Inga minus på nätterna och 13 + på dagarna. Hoppas bara det håller i sig och att det snart kan bli sommar. Vill ha sol, värme, bruna ben och massa roligheter :)
Igår tog nemo och jag en mils promenad på förmiddagen och kvällen fick soya följa med till stallet och en 30 minuters runda med smulan.

Idag ska smulan min få sig en skrittur till och nemo ska även få sig en lång promenad i eftermiddag om jag hinner annars får det bli ikväll. För nu e det soffläge för att sen träffa johanna och göra lite ärenden. Tråkiga och jobbiga ärenden :/

Tjingeling/Granathen


Seg, förkyld och allmänt trött!

Känns jobbigt att vakna varenda morgon och känna sig helt död..
Igentäppt näsa och hals. Otroligt trött och hängning. Sjukt jobbigt att inte komma igång förens halva dagen har gått..
Dags för lite frukost och sen försöka ta mig en promenad.
Börjat på lite hårdträning för att hålla formen på topp efter Danmark. Så två promenader om dagen och lite små ridning får det bli :) bra mat osv.
För vem vet vad som händer i sommar. Woooop woop har nya planer på gång. Nu ska vi bara vänta och hoppas på det bästa :)

Tjingeling/ Granathen


RSS 2.0