TjugoandraFebruariTvåtusenelva

Klockan är nu 23,00 och jag är mega trött!
Dagen har bestått av:
- Skola, haft kök idag så Jackie och jag har haft i uppgift att göra fläskpankaka. Vi började med det och insåg att innan frukost är vi klara, och pannkakan ska stå i ungen och sköter sig själv. Mycket skönt så då blev vi glada och tog en lång frukost. Då kommer annelie och ber oss att göra frallor till morgondagens frukost. Vi bara visst :) då har vi nått att göra. Väl när vi har blandat allt och ska ställa skålen i blandaren så funkar den jävla apparaten inte som den ska. Så det var bara att ta ur det ställa den på en vagn och Rebecca får börja kötta med händerna..... Usch och degen blev aldrig bra :/ så vi fick halv damp på den, Tålamodet rann över lite dådå och vi var sura lite och sen garvar man åt absolut ingenting!! TRÖTTA med andra ord. Frallorna blev iaf bra tillslut och fläskpannkakan var god :) Efter det var det städning och halv död som man var blev ja sjukt irriterad på männsikor som bara klagar och springer te lärare så fort man ber dom om något :S hur faan ska ett kök kunna fungera om man inte kan tåla att någon ber en göra nått! Aja slut städat blev det iaf och ja fick gå hem!

Cyklade hem och däckade tre timmar i sängen, det är alltid lika skönt att sova när man e helt slutkörd efter en dag i köket :) Käkade lite mat med mammsen och pappa.

Efter det anmälde jag mig till tävlingen i jönköping den 5/3 :)))))) Blev klasserna 95 cm och 1m, hoppas verkligen att Smulan sköter mig och nerverna är på rätt plats och att jag rider väl, då kommer det gå toppen bra.

- Väl ute i stallet mötte man Jenny och Maria. Alltid lika trevligt med stallvännerna som nästan alltid är lika pratglada och trevliga.
Fixade min Smulan och red henne i manegen, Det gick toppen bra, kallt som tusan -16 grader ute så man kan ju inte kräva förmycket av pluttan till polle :P
Men den förvända galoppen gick bra och galoppombyterna på långsidan satt perfekt efter ett antal HÖGA sparkar bakut :P Det var faktist inte jätte långt ifrån att ja flög av efter hennes stolle ryck :P men men härligt med häst som har lite attityd :)
Hon gick iaf toppen i slutet och det gillas!

Nu har man gjort fläskpankaka till pappa som han ska ha med sig till jobbet imon! kommentaren på det var : FAAAN nu har vi fått lite BRA variation på¨våran mat här hemma :P
hAHAHAHA bara för att han älskar fläskpankaka :P

Aja nu blir det att krypa ner i sängen efter en lång och varm dusch :)
NATTI!!!


// Granathen


 


Lördagskväll

Har haft en bra dag, började med att åka ut till stallet vid halv 9.
Hoppträningen gick jätte bra, hittade rätt tempo och fann flytet. Mycket roligt hoppas detta håller i sig så ja kan fortsätta såhär och att tävlingen om 2 veckor går bra :) vi får hoppas!

Somnade när ja kom hem från stallet och vaknade precis till hockeyn började (Y). Hv-AIK det blev en förtjänt vinst med ett mycket fint hv mål HOCKEY GODIS :D hehehe

Hoppas alla har det bra!
Och ett stort Grattis till Emma som fyller 18 idag! :D <3


// Granathen

13.55

JAha då ska man gå ut på stan för första gången sen i lördags, känns som ja varit instängd i en evighet men nu jävlar :D hehhehe

12,54 17,02,2011

Just vaknat, somnade lite för sent igår men kan ju fortfarande sova ut så det e skönt.
Förfylttat mig från sängen till soffan så blir la att ligga här hela denna dagen med, Hästen ska stå idag eller om ja skrittar henne lite.
Hon måste ju vara redo inför morgondagens träning :)
Förkylningen sitter i fortfarande, tråkigt men får hoppas att något mirakel händer o ja blir spritt spångade frisk imon :)

Dagen består av soffdegande, soffdegande, lite matlagning åter igen soffdefande (Y)

HArre gött // Granathen

Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

Musik är livet för fan....
Just nu sitter jag och försöker få tag på någon bra film men verkar inte gå så bra frammåt, dock!
Hästen gick jätte bra idag, hon dummade sig lite till o från men hon var väldigt mjuk och duktig. Tyckte det gick jätte bra jag orkar inte jobba henne så mycket pga min förbaskade förkylning så hon skötte sig bra idag :)
TAggar inför helgens träning.

Dags att sova nattinatti




//Granathen


16022011

Underbart med lov, kunna sova tills man vaknar av sig själv.
Vaknar runt 12-1, lägger mig i soffan och kollar samma filmer varje dag. Det är skönt men börjar bli lite rastlös av att ligga här hela dagarna. MEn känner att kroppen behöver det här.
Somnar någolunda sent på kvällarna och sover tills jag känner att det är dags att gå upp.
Det är helt underbart. Men man känner hur livet bara försvinner. Vad har jag gjort den här veckan. Ingenting, jag har inte satt på mig en ändaste sminkpryttel sen lördags har inte träffat en ända vän sen i lördags....

Ligger bara i min soffa och försöker bli frisk.
Det är jävligt skönt men ändå tråkigt :P

Hoppas jag blir frisk och kan leva ut till helgen igen :)





// Granathen

14 feb 2011

Gud vad tiden går fort nu är det redan mitten av februari och om två och en halv vecka drar Smulan och jag på våran första tävling :) Det ska bli jätte roligt och spännande och se hur hon reagerar, hoppas bara hon sköter sig! Men får ta första tävlingen som en träning och kolla lite. Blir 1 meter i jönköping. Får se lite om ja startar 95 med det beror lite på ifall vi har egen transport eller om vi åker med Jenny. Men men Nu är ju stackars Almira sjuk så vi får hoppas allt i världen att det sker ett mirakel o hon e spritt språngade frisk nu.
Här om dagen skulle vi löshoppa det tyckte ja skulle bli jätte kul. Förens vi var klara då var ja inte särskilt gla. När smulan vägrade hoppa totalt :S Lustig polle tråkigt men hon verkade rätt ovan vid det så blir bara att träna o träna. Hon e så duktig förövrigt att hoppa när man sitter på. Hoppas det blir bättre.
Vi har tränat mycket för karin då då och det ger stora resultat :) Gumman börjar bli jätte duktig. Nog pratat om hästar!


 

Jag har sportlov just för tillfället. Mycket skönt men värre roligt att man e rätt så jävla sjuk :/
I torsdags skulle jag, jossan och Emma gå och sola. Mycket roligt vi gjorde det men när vi var klara så hade jag kokat upp totalt. Fel på solariumet och jag blev bränd som en tomat! :(
Så efter 5 dagar nu har jag bytt skinn, fått blåsor och åkt på världens förkylning (Y) mycket bra!
Ligger nu i soffan och bara degar det har ja gjort i 3 dagar nu. Och för första gång i mitt liv har jag bestämt mig för att ligga här tills ja blir frisk. Nu jävla ska ja bli frisk med. Orkar inte bli sjuk ligga en dag o sen känna mig bättre hitta på nått o sen dagen efter e man dubbelt så sjuk. Så nu tänker jag ligga här tills ja blir frisk :D Så alla håll käften om vad ni gör på dagarna ingen verkligen ingen frågar ifall ja vill hänga med på nått kul för då dödar jag er!!!! :D Förstått :D

Hoppas att alla andra har ett underbart lov :) och hittar på en jävla massa skoj åt mig.

// Granathen


RSS 2.0