31 juli - Nu e man laddad :P

Hopp nu har man varit i stallet hela dagen. Fixat med hästen <333
Han har fått ett bad och nu e han super ren. Får väll hoppas att han sköter sig under natten och håller sig ren ;)

Jag har ochså tillbringat lite av kvällen ute vid norra vixen, där vi ahr vårat kräft fiske. Som synd e så ska man tillbringa hela helgen i stallet så de blir tyvärr inget fiskande för mig.. :( men stallet duger för mig såå :D:D:D

Imon blir de en tidig morgon ska till stallet vid kl: 06.00 så de blir la till att gå upp ungefär vid 5 :( :p heheh
Mamma börjar jobba vid halv sju och jag vill inte åka moppe så jag får ta den skjuttsen men de blir bra..
Med tanke på att han ska fixas imon såå behöver jag den tidien.. Ska knoppa och lite så han blir FIN <333
Vid ca halv 9 tiden sitter jag på hästen för framridning då e de nog ganska nervöst banan e svår och hindrerna läskigt.. men vi får la ser hur de går.. Hoppar bara 1 m men de räcker en så länge för oss :D Hopp bäst att gå och sova snart..

Lycka till allihoppa :D Gor natt (bilder under dagen kommer förhoppningsvis :D)

  Heman is the skit <333 :D

25- juli- Minnen- Det bästa från en och sammma MISSE <333333

Idag kollade jag igenom min bilddagbok (rebeccagranath)..
Många minnen lever kvar..Särskilt alla från Misses och min tid här kommer några bilder och minnnen från henne <333Fölningen var lagom in prickad i kalendern.. 10 juni 2007 dagen innann min födelsedag kom lilla krabaten till liv.. Grannen var ute och gick med sin hund och tyckte de varr ett rådjur som låg i hagen men där var lilla Suppe :D Tyvärr var de hon som troligtvis gjorde att Misse blev dålig och svag och därför itne klarade av livet :'(

Minnen från första gången jag hade Misse på persö.. Jag skulle rida privat lektion med Matilda.. Hon hade Belinda och jag hade Misse.. Vi red för Linda.. Hon finns heller inte kvar på persö:(... De gick bra vi hade hoppning vi hoppade itne så högt men Misste tyckte de var jätte kul :D
<33333
Här  rider vi :D <333
Misse och jag <333


Min älskade ponny var alltid på lika gått humör:D


















Nyfiken Som ja vet inte vad:P





Första gången jag satt på misse ingen av oss var rutinerade och hon hade gått på sommarbete i ett år det syns.. Man kan tro att ja med ha det :P






Hon var alltid snäll och lat trodde vi till en
början men konditionen kom och krävandet kom av mig vi båda började arbeta och Misse ville arbeta på andra vilkor och gillade itne riktigt mitt sett så hon stog mer på 2 ben än på 4:a: :P



Så fin var min bäbis :D <33333





Sjukdomen kom och de blev bara skrittandes dagarna långa :(



Hon blev sämre :( och ingen kunde göra nått:..

Alla försökte och hon var hur pigg som helst... Ingen fattade nått men de var de bästa sättet.. Men vi syns nu galopperar du på de gröna, eviga  ängarna i trappalanda...Inget kan stoppa dig de vet du du är mitt allt :D <33333

16 juli- en kul dag med Lollo

Idag var det till att gå upp tidigt. Lollo och hennes mamma kom och hämtade mig vid 9 tiden och då åkte vi vidare till lövhult.
 När vi var framme skulle vi gå och hämta två hästar Nicias och Palet-z. Som varnligt när man är trött och har världens dåligaste kondis så står hästarna längst bort i den 300000 mil långa hagarn:P
Vi gjorde i årdning de och tog en lång och härlig runda i skogen.. Det var jätte kul..

Efter det åkte vi hem till mig och skulle äta..
Det dröjde pga att min pappa är så seg och att han hjälpte min syster.. Men till slut kom vi till stallet (persö).
 Där tog vi in Heman och Sessan.. Vi gjorde i årdning de ooch red ut i skogen där kan man kalla formel 1 det gick fått som jag vet inte vad och kul var det:P När vi var på väg tillbaka gick vi in till stora hoppebanan och jag satt av och fixade ett hinder till Lollo och så hoppade hon det med Heman de var jätte fina tillsamamns.. Och Lollo red han jätte bra :D


Tack för en jätte kulig dag  :D:D

15 juli

Idag har det varit en dag med mycket på. Det började med att jag gick upp som varnligt. Åkte till stallet och fodrade alla hästarna.
Åkte hem och gjorde mig iårdning för vidare förd till jönköping.  Väl där gick vi in på Ikea och köpte en väldigt fin hylla till Lovisas nya rum.
Efter det åkte vi till Mc donald's och alla tog + meny för att få glas :P:P.. Det var mumma..
Efter det åkte vi till Hult utanför tranås, där min kusin bor.. Där lastade vi en massa ved för att kunna värma oss under sommaren :P::P:P:P:P Haha Medans pappa stog och slängde i så gick jag och Lovisa ner till hagen där det var en massa KOSSOR :P... Den ända som kom fram var en tjur, han åt ur min hand... Jag skulle klia han i huvudet och då fick han damp och typ tog fart och skulle stånga mig...Hehe det var jätte skojj.

Vi åkte hem och klockan blev mycket.. Jag fick lite smått panik för jag var tvungen att åka och rida.
Så jag och mamma tog svängen till stallet... Där Heman stog och bara väntade på mig <3<3<3333
Jag red och det gick inte så bra både hästen och jag var trötta.. Mamma skrittade av och de var jätte söta tillsammans..
kl var kvart i 11 när vi åkte hem :P
Nu är jag super trött och en rolig dag väntar imon med LOLLO <333.. Det får ni höra mer om imon ;)

                         

Nissi natten 15 juli

Nu är kl 01:01 och jag kan inte sova, det är inte så sent än men det känns som om ja inte kommer somna på hela natten.
Ligger bara och tänker på hur jag ska göra om mitt rum:P:P
 Nu började vattensängen läcka och Lovisa stackan måste sova i soffan :(
 Åkte en sväng till stallet tidigare under eftermiddagen då jag red ut en sväng på min lilla plutt. Där blev det bara en massa skit.. Och kom hem med mega huvudvärk :(  Hoppas man kan somna snart så det blir ny dag med massa skojigt heter..
God Natt

14 Juli- En bara massa Heman

Idag har jag spenderat min tid till att vara i stallet och att vara hos Heman..<3
Jag åkte ut på men mycket heta moppe, vid abborren började det regna jag gasade lite extra. Väl i stallet sprang jag och hämtade Heman ute ihagen. Då han redan hade blivit jätte blöt tog jag in han och ställde han i vårdspiltan dör jag knoppade han så han blev jätte fin.. Felet med det var att han blev nervös och trådde det var tävling på G :P Fjant säger jag bara.

Jag red inne han kändes toppen blir till att fortsätta med arbetet i mon. :P
Ska en sväng till stallet igen och pussa på min älskling <3<3

Trevlig eftermiddag allihopa :P


13-juli

Idag har jag bara tagit det lugt. Vaknade sent när Magnus kom förbi, vi åt frukost kl halv 1 :P Lite senare än varnligt hihi..
Vi har typ bara slappat och tagit det väldigt lugnt..
Mamma och pappa kom hem idag från whiskey provningen, de var nöjda med helgen..

Mot eftermiddagen tog jag en sväng till stallet med förhoppningarna om att träffa Jenny.
Jag var som varnligt för seg och hon hade redan åkt vidare till halmstad, där hon har sin ett-åring Signe...

Jag borstade Heman en sväng så han blev jätteren.. Åkte hem och nu sitter jag här framför tv och kollar på CSI... God natt och sov så gott..
   HEMAN <33333

12 Juli - Stallet, hårfärgning och BIO :D

Idag har Johanna sovit hos mig. Vi vaknade och fick lite brottom, eftersom hennes mamma skulle hämta oss för vidare färd till stallet som varnligt.  Där jag red Heman min lilla plutt <3 Vi gjorde inte så mkt, busade mest i hagen. Det var tänkt att vi skulle måla hinder inför eksjös tävlingar men jag fick förhinder och skulle på Bio på kvällen.



Eftermiddagen kom och jag skulle färga håret.. Vi trodde det skulle bli ett ända stort misstag för färgen räckte knappt och vi fick lite halft panik.. Håret blev blont, gult, orange och ljusbrunt.. Låter säkert jätteilla men det går att leva med ett tag.. Kvällen kom och det var biodags med mormor.. MAMMA MIA den vad jätte bra..  Måste ses ;)
  
  

RSS 2.0