Känner mig dålig!

Jaha denna rubrik kan stå för mycket just nu....
Har varit sjukt dålig på att blogga dom sista veckorna. 13 dagar sen sist och det uppskattas inte av mina nära och kära som vill hålla ett litet öga på vad jag har för mig i ett annat land långt borta, haha!
Har inte blivit av då Emma och jag har hittat på en hel del chill saker som film mys, va på stan och kolla julklappar, handla mat osv. Johanna var även här 4 dagar och sen har jag ridit min häst lite så det har inte blivit av. Sen är det väl så att när man går in på den lite mörkare delen av året så är man lite trött och hängig. Allt är mörkt och dystert. Så har mest blivit att jag lagt mig och vilat ut...
Rubriken kan även stå för min känsla i kroppen idag. Hade en helvetes natt då jag vaknade ett antal gånger bland annat av i tron om att man försovit sig en timma efter att man har somnat. Knasigt. Vaknat av illa mående och värme. Tror min kropp är lite ur balans just nu. Så känner mig dålig...

Dagen har annars varit bra. Har försökt glömma magsmärtorna och jobba på. Dressyr tränaren har varit här idag istället för igår. Vi hade kunder igår eftermiddag så Henrik kom idag på morgonen ist :)
Smulan gick super fint och jag hittade ännu några knappar till bättre ridning och att hästen min arbetar med med rumpa och rygg. Så roligt och Henrik är så bra att rida för. Han förstår min häst och kan hjälpa mig från situationen. Riktigt kul att han finns här :)
Annars har Emma ridit på några hästar och jag sadlar upp...
Ikväll blir det varm dusch, riskuddar och film i sängen för mig. För mår inte redigt bra som sagt. Dock bara 8 dagar kvar ( om man räknar med idag) tills jag åker hem och firar jul med min underbara familj som jag saknar så. Träffa bästa vännerna och helt klart pricken över iet får träffa mina hundar <3!!!!
God mat och dricka och bara vila och ha kul!!! Längtar!!!

Hoppas alla har det bra och hört att kylan är stor i Sverige. Här har vi 1 minus och i veckan ska det bli mildväder och regn...

Tjingeling// Granathen


1:a advent

Började morgonen precis lika dant som igår :)
Med att göra mig lite risgrynsgröt och tycka igång julkalendern på datorn för att sedan mysa ner mig i soffan och titta på det i lugn och ro innan man ska sätta igång med hårt arbete.

Började med att Emma red två hästar lite snabbt jag fixade två maskiner i skritten och fixade till lite. Vid 11 kom kunder som skulle kolla på lite ponnysar. Dom tittade på en bara så det gick rätt fort. Dock verkade dom intresserade av den så för att bara pröva en ponny så tog det ändå två timmar typ. Det är kul hoppas mamman köper denna söta ponny till sin dotter :) Julklapp liksom, hehe

Efter det så åt vi oss lite lunch släppte ut nästan alla hästarna och dom i första stallet som inte går ut fick flytta ner till mitten stallet. För ja det är dags att börja mocka ur hela stallet. Eftermiddagen gick alltså åt att mocka ur första stallet. Tyckte ändå det gick sjukt smidigt och fort men Emma tyckte inte desamma :P hahaha hon är utrbränd nu ;) hahahaha söt hon är alltså!
Så imorgon forsätter vi med mitten stallet och sista. Så förvänta er inget blogg inlägg imon för kommer vara dödens i kroppen efter morgondagen och imorgon måste jag även motionera min häst för hon fick vila idag. Så longerar henne lite imon tror jag :)
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Emma hoppade hingsten ikväll med :)
Dags att sova lite trots att klockan bara är halv nio så ska jag nog ändå ta och borsta tänderna och krypa ner. Fodrar imorgon innan jag äter frukost så vi bara kan slänga ut hästarna dirket när vi börjar.
Bara 20 dagar kvar tills Granathen är påväg tillbaka till sverige, nedräkningen har börjat :D

Tjingeling/ Granathen

1 December

Då har vi gått in i en ny månad och inte vilken månad som helst DECEMBER. Och det gör att Rebecca klev upp tidigt i morse för att kunna göra sig lite risgrynsgröt och titta på svensk julkalender.. Åhhh är som ett litet barn på nytt och längtar verkligen till JUL då jag får komma hem till familjen och mysa med mina hundar och träffa min älskade syster mina vänner och mor och far... hihihi

Gröten satt fint och första luckan i chokladkalendern är öppnad tillsammans med kaffet :)
Hoppas vi på en fortsatt bra dag.

/ Tjingeling Granathen

RSS 2.0