Ny start!!!

Då har man kommit hem ordentligt. Varit hemma en vecka nu och har för det mesta bara göttat mig. Och det var väl behövligt kan jag säga.
Väntar på att få en massage tid för att knåda ut min rygg som ömmar konstant.

Ridningen här hemma går inte direkt framåt. Då min stjärna nu varit halt så ringde mamma kliniken igår för att få en tid. Måste reda ut min fisa ordentligt känner jag nu. Inte kul att hon går och får ont fram och tillbaka :/
Kliniken hade tid snarast och idag har vi varit iväg hela dagen.
Hon behandlades och ska väl förhoppningsvis bli återställd. Som jag själv är sjukt skeptisk mot. Men det är bara att hålla på med behandling tills dom får nog. Tråkigt bara om hästen ska få lida :/ men men hon är nu behandlad och återbesök om 3 veckor. Hoppas på det bästa för min fina. Hon är så trevlig att ha med sig överallt, sköter sig exemplariskt så det är ju tur att hon är bäst på nått ;)

Har även dragit igång lite smått med träning för att hålla musklerna jag skaffade mig igång. Och hålla kilona borta som jag tappade i DK!
Nu ska bara lika mycket till bort. Hoppas på gott resultat till sommaren :)
Johanna har nu gått med mig två dagar och sen har jag gått mer själv :)

Hoppas ni vill följa mig på min nya resa i livet..

Tjingeling// Granathen


Soon is not enough!!!

Nu är jag helt slut....
Hoppas att det bara är därför hela kroppen skakar och är överhettad efter denna långa och otroligt kalla dag.
Började dagen med en helt vanlig arbetsdag. Rakade en häst på morgonen och sen kom det lite kunder.. Ponny och häst kunder. Stress stress för kvälls tävling stod på schemat.
Emma hade med sig Bullen som gjorde en fin fin runda som vanligt. Men fick hem tredje platsen i 1,20. Sen hade hon med almancha, vision och balboa. Denna balboa älskar jag bara. Det går inte att inte gilla denna stora pojk. Han är så fin och hoppar så bra :) GE MIG :D

Haha sen hade Josse med sig Monkey love som gick första fin fint och andra vart det lite strul men sånt som händer.
Och så hade Heidi med sig 4 st så blev väl 15 starter typ på denna kväll.

Nu tar jag och kryper ner i sängen. Imon ska jag gå upp när klockan ringer och fodra hästarna här på JM horses för sista gången. :O sjukt..
Imon står mocka ur stallet på schemat.. Pust och stön men ändå rätt skönt. Slippa tänka så mycket. Sen blir det raka vägen i säng och sova så man kan gå upp i tid och packa ihop allt :)

Tjingeling // Granathen

Bild på fin fina balboa och en trött men stolt Groom


Tävling + vååååår!

Idag har det varit tävling för hela slanten och oj vilken höjdare dag det har varit för jm horses.
Hela 7 rosetter kammade vi hem.
Några av dom nya hästarna har varit med och alla har skött sig toppen. Hoppat fint och haft fina rundor. Dom första nollor med :)
Sen tog Ulle hem vinsten i 1,20 och emma tog även hem tredje platsen i den klassen på vision :D
Fin fin dag :D
Solen har varit framme hela dagen och det har även dragit med sig många plusgrader upp på termometern.. Det gillas våren är påväg här i Danmark.
Medans resten av gänget drar och utnyttjar det varma vårvädret på bästa sätt med mini golf så stannar jag hemma och håller stämningen. Huvudvärken har smugit sig fram och benet värker efter en dag som denna..
Men här är man inte dyster, jobbar på trots smärtan och försöker gå även att det tar emot. Har även skrittat fram tre hästar idag. Tur var skötte dom sig och jag kunde åka med så enkelt trotts benet.
Vila står på mitt schema med andra ord.

Gårdagen hade emma och jag massa mys :) tittade på den braiga filmen hungergames och åt massa godis och gjorde oss god sallad :) jätte trevligt. Skönt att ha lite mys tid med henne nu när man snart ska åka hem, kommer bli tufft att lämna henne men hoppas man kan ses igen i Sverige :D

Tjingeling/ Granathen


Återhämtning!!!

Idag har varit en dag och första dagen jag har stannat i sängen hela dagen här i Danmark.
Var nämligen så att igår hade vi kunder och tjejen fastnade så för en av hästarna så hon ville testa den en gång till. Men denna gången på en uteritt. Jo då blev det jag som skulle ta med denna tjej ut i skogen för en kortare skritt runda. Blev så att jag fick ta D ponnyn toffey han skulle vara snäll. Men vädret var inte på vår sida så det var näst intill storm.. Lite smått spända men det gick bra tills vi kom tillbaka på stallplanen hovslagaren höll på att packa ihop sakerna i skåpbilen drog igen dörren så rosa som kunden satt på blev rädd. Samtidigt som toffeys täcke fladdrade upp i hejdande fart.. Ponnyn fick panik lika så rosa. Drog runt i en rackarns fart så jag hamnade i bakåtläge.. Höll mig kvar i tyglarna och ponnyn fick panik jag flög av och ponnyn över mig.. Han skenade iväg oturligt nog över mitt ben. En hov rakt över vad muskeln..
Upp snabbt trotts smärtan får tag i rosa så kunden kunde slänga sig av..
Vidare till sjukhuset. Inget brutet... Tuuur!!
Men ett ben fyllt med vätska och stel som en gris. Så har vilat och med det är jag på bättringsvägen skönt skönt. Tror alla tabletter håller smärtan borta.. Hoppas på att vara piggare imon och kunna arbeta :)
Ridningwn kan jag glömma på ett tag då det sitter på insidan av skänkeln.
Haltat runt på mitt rum och fått lite ordning.
Typiskt inte trillat av en häst på dom månaderna jag varit här och två veckor kvar och jag ska lyckas nu... Aja för varje avfallning säger dom att man blir en bättre ryttare ;) måste se det från den ljusa sidan :)

Tjingeling/ Granathen


RSS 2.0