Torsdag!!!!

Torsdag idag och jag har varit hemma från skolan, vaknade med huvudvärk så jag bara somnade om igen. Det var skönt att få sova ut lite och behövde en dag för mig själv hemma oxå. Har nämligen pluggat järnet och gjort en uppsats jag låg efter i! känner mig redig stolt. Här även hunnit göra mat till min kära mor. Och har även borstat min älskade hund hon fick sig en dusch oxå.Så nu glänser hon och luktar gott :D

Köpte mig lite godis, och tänkte få en mysig kväll framför tv med hockey. MEn HV förlorade med 4-2 mot timrå så det var inte det roligaste att kolla på. Mamma tog hand om älskade Smulan idag :)

Imon blir det skolan igen och prov :(((( Vill inte kan inte orkar inte! o det kommer gå så sjukt dåligt, men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen!
Får ju tänka positivt efter imon är det LOOOOOOV :D ME LIKE!


Soyas och min höstpromenad här om veckan får stå för bilden idag :D <3




Livet är en fest// Granathen

Who says!

Jag börjar bara få mer o mer panik över livet! JAg har inge aning om nått längre och skolan går förvånansvärt bra. Fick MVG på ekonomi provet VG på Irmas prov där ja inte kunde nått. Sen hade vi serveringsporv idag det gick sämst men vet inget resultat en så länge. Har det stora serveringsprovet på fredag gäller att plugga röven av sig till det. ska kunna 25 recept utantill! Tjenna asså! det är det lilla. Aja det kommer nog bra :)
Hästen går upp o ner!

Hon funkade toppen i förrgår dagen innan det var hon dum i huvudet. Men jag älskar henne ändå. Hon är min smula föralltid <3

Livet rullar på förövrigt och jag mår nog väldigt bra, är en lycklig tjej faktist. :)
Men ibland gör man saker som ger sjuka konsekvenser och allt bara bli fel. Men ibland är det sånt som händer. Men vänner kan vara svårt att få tillbaka.
Och killar är bara så felprogramerade det är bara så! O jag e kär tror jag! men det e svårt och man har ingen aning om hur jag ska göra. Man tror attt man e så van men varje gång man ska börja om så känns det som man aldrig gjort det innan!

Jag tog en kula för dig! Men jag fick en smula tillbaka :(



Livet är en fest// Granathen


Smulan!! <3

Älskade hästen! <3






Livet är en fest ;)

//Granathen

17 oktober 2010

Nu var det ett jävla bra tag sen man skrev här. Kan väl säga att det inte hänt så mycket fast det har det. Inga stora saker men en jävla massa småsaker, men livet består ju av överraskningar och nya uppgifter att uppfylla. Jag har bara tio dagar kvar i skolan för denna terminen blir 6 veckor praktik och jag vet inte redigt hur jag ska orka det :P, går faktist hellre i skolan :P

Träffat många underbara vänner på sista tiden och hade en rätt trevlig kväll med Jennypenny i fredags, det var inte den mest fartfyllda dagen precis och ibland så var ddet redig tråkigt. Men det var bara redig kul att träffa Jenny igen :)

Hästen går bra och frammåt :D

Livet är en fest ;)

// Granathen


RSS 2.0