30 augusti!

JAhaa nu har man varit efter i bloggandet igen.
Har hänt lite nu. Hille gick inte igenom besiktningen så han kom aldrig till mig. Det är jag väldigt ledsenöver för finare polle får man leta efter.
MEn imon bär det av till kalmar föratt kolla lite :)
Stedsfesten har varit och jag har varit duktig och jobbat i en bar. Det var faktist super roligt men tråkigt att man missade så mycket av festen. Men det var det värt.

Skolan rullar på har även varit och ridit min lärares polle Viggles hihihi jätte fin och gullig polle.väldigt busig och bockade lite men det e kul när man får en reaktion :P hehehe

Nu blir det lite tv o fika sen blir det dusch och säng efter det skolan o sen kalmar med Mamma mormor matilda :D:D:D:D:D

Puss o kram ne*er banan ^^)


kväll :D

Jahaa då har man ridit Gunnar :) med Matilda och Vanten! det var roligt och Gunnar var piggelin idag :) alltid roligt och gud vad jag har saknat hästarna denna tid som gått nu.. och det har inte bara märkts på konditionen fyffan sommaren har bestått av början mycket godis och mycket träning slutade med mycket godis och ytters lite träning!!hehehe det blev ingen bra kombination där :P hehe så förhoppnigsvis om någon vecka så blir det att börja träna på allvar igen :) och det ser jag verkligen fram emot :)

Imorgon e det fredag igen veckorna bara springer fram känns det som. Ska busa med ettorna och det ska la bli trevligt inte för att jag älskarskolan precis men HR e rätt slappt! och köket e kuuul :D hehe tror faktist jag har hamnat rätt för en gång i mitt liv :D hehe

har varit ute en sväng på stan oxå måste ju kolla läget hålla koll på Eksjö där allt händer liksom! eller så kankse det inte var nej :P hehehe dödaste staden men men lite kul hände ju allt :)

Nu e det dags att sova så får ta mig o säga god natt :) sommaren e över och hösten e påväg :( hoppas alla lider med mig! Ha de gött!!

SOV SÖTT :D

 Hille <3

19 augusti!

nu var det ett jävla tag sen igen man uppdaterade! :P fårfaan me ta o bli skärpning. Men idag började helvetet igen. Eller så ska jag inte säga för att det e faktist rätt roligt i våran skola o med våran udnerbara klass :D Fast denna dagen har varit så otroligt meningslös började kl, 13,00 och slutade 14,30 så inte så värt men ändå. Vi gick igenom lite papper och schema. Fikade och sen bäst var la att vi fick våra datorer :) det var bra!

Men måste även ta upp lite andra saker. Man blir alltid lika förvånad det har slutat en jävla massa lärare på HR och först var det Stina våran ena mentor sen slutade Sara med! och då tänkte vi vem faan ska vi ha nu då! Då visade de sig att det blev Annelie och Irma! roligt ja men eftersom båda våra serveringslärare har slutat och serveringsläraren för vux har ju flyttat till nässjö så har vi inga! Därför måste de ju då komma en ny! så närja kom te skolan idag hörde jag bara att hon skulle heta Karin eller nått men tänkte inte på det!
MEn in kommer en gammal lärare från JB hehe alltid lika kul! och skämmer ut en halvt gör de med!!:P aja trevligt att få träffa lite gammla lärare :D

Har även fått rida Lagun igår och så ska ja ha han tills söndag så nu blir det lite häst oxå :) kan jag behöva så länge jag varit ifrån det! :P
Förhoppnigsvis går älskade Hille igenom på tisdag så han kan ta och komma hit snart! det ska verkligen bli så sjukt roligt att få hem han! om han nu kommer :)

Har inte mycketmer att säga men ska försöka bli bättre på det här!! :D

Ha de bra alla männsikor!!! puss o kram ne**r banan! ^^)

Sista månaden av sommarlovet!

Jaha då har vi gått in på sista månadern av sommarlovet. Helt sjukt och har även haft kräftfiske premiären. Jag var själv inte med men mamma och pappa sov där ute o pappa sover där även inatt så mamma och jag är själva hemma. Lite mysigt faktist det är då man kan få sitt mamma dotter snack :) och det behövs ibland kan man ju säga.
Håller även på med mitt häst letande och på tisdag imon alltså bär det av till skåne för att testa 3 eller 4:a stycken :) ska verkligen bli super kul att få börja om på nytt skaffa nytt liv o bara lägga all jävla tid på hästen :)

Saknat det som as när jag lämnade Lagun. Men det kommer bli en annan känsla nu med helt egen. :)
Aja nog pratat hästar.....

Har inte hänt allt för mycket sen sist, massa roligt folk på stan o fest men det e ju så livet e nu för tiden o det ska det bli slut på :), både negativt o positivt :)

För just nu är mitt huvud som en vägkorsning där alla bilar bara far fram och tillbaka och tillslut blir det en krasch om jag inte gör nått åt korsningen. MÅste sätta dit ett rödljus eller nått för något måste hända innan det blir kaos.... Aja :) life gose on :D

Fått reda på massa kul och hur faan kan man sjunka så jävla lågt som till din nivå! jag visste att du var dum i huvudet men faan inte så jävla dum!! :S hahahaha faan äckligt!! nyss snackade du skit om henne nu e du faan JUUUUU va vidigt!! :P hahahahah aja lite kul faktist ändå! :P
heheheh

Aja kankse dags att sova!! god natt // Granathen ^^)


RSS 2.0