19 augusti!

nu var det ett jävla tag sen igen man uppdaterade! :P fårfaan me ta o bli skärpning. Men idag började helvetet igen. Eller så ska jag inte säga för att det e faktist rätt roligt i våran skola o med våran udnerbara klass :D Fast denna dagen har varit så otroligt meningslös började kl, 13,00 och slutade 14,30 så inte så värt men ändå. Vi gick igenom lite papper och schema. Fikade och sen bäst var la att vi fick våra datorer :) det var bra!

Men måste även ta upp lite andra saker. Man blir alltid lika förvånad det har slutat en jävla massa lärare på HR och först var det Stina våran ena mentor sen slutade Sara med! och då tänkte vi vem faan ska vi ha nu då! Då visade de sig att det blev Annelie och Irma! roligt ja men eftersom båda våra serveringslärare har slutat och serveringsläraren för vux har ju flyttat till nässjö så har vi inga! Därför måste de ju då komma en ny! så närja kom te skolan idag hörde jag bara att hon skulle heta Karin eller nått men tänkte inte på det!
MEn in kommer en gammal lärare från JB hehe alltid lika kul! och skämmer ut en halvt gör de med!!:P aja trevligt att få träffa lite gammla lärare :D

Har även fått rida Lagun igår och så ska ja ha han tills söndag så nu blir det lite häst oxå :) kan jag behöva så länge jag varit ifrån det! :P
Förhoppnigsvis går älskade Hille igenom på tisdag så han kan ta och komma hit snart! det ska verkligen bli så sjukt roligt att få hem han! om han nu kommer :)

Har inte mycketmer att säga men ska försöka bli bättre på det här!! :D

Ha de bra alla männsikor!!! puss o kram ne**r banan! ^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0