Kallt....

Idag är det sådär riktigt kallt. Men imon ska det bli ännu kallare. Brrrrr!!! Då gör det inget att man jobbar hela dagen. 
Amanda kom för att hjälpa mig idag igen. Är så otroligt tacksam över detta. Hade inte varit någon hit att rida båda Idag. 
Hon tog lambina för ett joggingpass. Det är typ det ända som går i denna vintertid. Dom börjar komma mer och mer på varann och hittar de rätta knapparna. Så duktiga! 
 
Jag själv tog grållan. 
Började med lite diskusioner om hur mjuk hon skulle vara. Hon själv ville inte släppa till det minsta idag. Hon var jättefin precis som i förrgår men ändå lite bitig på bettet. 
Ville inte ställa igenom ordentligt utan gick mest och försökte komma undan. 
Vi traglade på med tempoväxlingmar volter sidvärts halter rygga osv. Och tillslut wow vilken känsla. Hela hästen släppte till. Kunde samla upp sig fint. Gå i en långsammare trav med samma tryck och ett bärigare steg. Sån känsla. Valde att lägga ner näst intill direkt när vi kom dit och hoppas det sitter i tills nästa gång. Kul. Nu känns det som vi gjort Bamsekliv. Så glad! 
 
Massa jobb i helgen. Så hästarna kommer nästintill bli helt stående över helgen. Men det kan dom behöva. Så köttar vi på till nästa vecka igen. 
 
Nu Hv på tv
/ Rebecca 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0